1. Barszcz czerwony grzybowo-buraczany
  2. Ryba smażona (karp)
  3. Pieczywo świeżutkie  z masłem
  4. Kapusta z grzybami
  5. Pyszne pierogi z kapustą i grzybami
  6. Genialna ryba po grecku
  7. Śledź w śmietanie
  8. Rewelacyjna sałatka śledziowa
  9. Doskonała sałatka jarzynowa
  10. Kutia, makowo-bakaliowa słodycz z pszenicą
  11. Ciasta (keks, piernik, sernik, makowiec i inne) i owoce
  12. Kompot wigilijny, soki, woda, herbata

.

Informacja dla malkontentów – Nikt się nie zatruł :lol: i nie narzekał na jedzenie.

Za pracę w kuchni dziękujemy kucharzowi Radkowi. Za koordynację kulinarną Ani Miszce. Za wygląd sałatek i noszenie chleba czy kompotu Agnieszce Brzozowskiej i jej Mamie, za serwowanie potraw Szymonowi, Grzesiowi i Markowi. Za przygotowanie stołu Romanowi, Ani, Danielowi, Agnieszce. Za muzykę Sławkowi. Za sprzątanie w/w osobom plus jeszcze jednej Adze a także kilku Wigiliuszom. Było miło i rodzinnie.